duitsekentekens

Scholten heet Duitsers opnieuw niet welkom

Namens alle vijftien burgemeesters van Noord- en Midden-Limburg heeft voorzitter Antoin Scholten van de Veiligheidsregio Limburg-Noord vrijdag een brief geschreven waarin Duitsers wordt gevraagd om met Pinksteren niet naar Limburg te komen.

Zomer Hitte Hittegolf
Zomers warm en zonnig pinksterweekend op komst

In het pinksterweekend wordt het warm en zonnig weer. De temperatuur loopt vanaf vrijdag in Limburg op tot ruim 25 graden.

noorbeek stock istock (20 mei 2020)
Toerisme in Zuid-Limburg langzaam in de lift

Nu Nederland stukje bij beetje van het coronaslot gaat, klimt met name de Zuid-Limburgse toeristische sector langzaam maar zeker uit het dal.

Pinkpop wordt voor 50e keer 'een feestje'

Mister Pinkpop Jan Smeets is er klaar voor: de vijftigste editie van 'zijn' festival. "Het wordt geweldig", belooft de 74-jarige festivalbaas over de jubileumeditie die komend weekend losbarst in het Limburgse Landgraaf.

Pinkpop 2018 logo
Pinkpop komende 10 jaar niet tijdens Pinksterweekend

Pinkpop vindt de komende tien jaar niet plaats met Pinksteren.

Pinkpop zegt Pinksteren vaarwel

De traditie dat Pinkpop op Pinksteren wordt gehouden, wordt de komende tien jaar vaarwel gezegd.

Heerlijk: het blijft zomers warm komende dagen

We kunnen de komende dagen blijven genieten van heerlijk zomers weer.

Zonnig en warm pinksterweekend op komst: 24 tot 26 graden

Goed nieuws voor zonaanbidders. Dit lange pinksterweekend wordt het zonnig met temperaturen die kunnen oplopen tot 26 graden.

Van IJsheiligenwarmte naar Pinksterkoelte

Het weer slaat zaterdag volledig om. Van aangenaam en warme donderdag en vrijdag naar een beduidend kouder Pinksterweekeinde.

Koud pinksterweekend op komst

De winterjassen kunnen weer van zolder, want na een paar zomerse dagen zal het komend pinksterweekend weer een stuk kouder worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten