Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpoppresentatie live te volgen op 1limburg en L1 TV

Geplaatst opdinsdag 24 februari 2015 - 12:41

Op 1limburg kunt u woensdag live de presentatie van het volledige Pinkpopprogramma volgen. Vanuit Paradiso in Amsterdam zal organisator Jan Smeets de laatste acts bekend maken.

Van 12:00 tot 14:00 uur kunt u op 1limburg een liveblog volgen. Daarnaast is er een live-uitzending op L1 TV.

Weinig bekend
Voor de 46e editie van Pinkpop zijn nog weinig namen bekend. De drie headliners, Robbie Williams, Muse en The Foo Fighters, staan wel al vast. Ook 'Happy'-zanger Pharrell is al vastgelegd voor het Landgraafse festival. Daarnaast treden Rise Against, Slash, Dotan en The Script op.

Nu of Nooit
Zoals elk jaar wordt de presentatie muzikaal aangekleed door bands die op Pinkpop optreden. Artiesten als Kovacs, John Coffey en Oscar and the Wolf zullen tijdens de presentatie een aantal nummers spelen. Ook zal de winnaar van het talentenjachtprogramma Nu of Nooit, Jick Munro & the Amazing Laserbeams, een optreden verzorgen. Als winnaar van de talentenjacht mag de Maastrichtse band het festival openen op 12 juni.

Pinkpop vindt plaats van 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 28 februari.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

LIVE: Bekendmaking line-up Pinkpop 2015
Pinkpop 2015 is 24 uur per dag op televisie
Pinkpop overweegt invoering vriendenpas
'Top of flop' Pinkpop-programma kritisch ontvangen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts