Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpopkaarten enkel online of bij Buro Pinkpop te koop

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 14:16

Het was een jaarlijkse traditie: Pinkpopgangers die een nacht in de rij stonden bij een platenzaak om een ticket te bemachtigen voor het festival in Landgraaf. Dit jaar gaat het roer om.

Festivalkaarten zijn enkel te koop bij Buro Pinkpop in Geleen of online.

Platenzaken
Dit jaar is Buro Pinkpop het enige fysieke verkooppunt. Voorgaande jaren werden er bijvoorbeeld nog kaarten verkocht bij platenzaken Sounds in Venlo, Music Machine in Sittard en Satisfaction in Heerlen. Traditiegetrouw stonden festivalgangers, vaak bepakt en bezakt met de nodige proviand, de hele nacht in de rij.

Digitale wachtrij
De kaartverkoop voor de 51ste editie gaat zaterdag om 10:00 uur van start. Mensen die alsnog een nacht willen doorhalen, moeten in Geleen zijn. Andere festivalgangers moeten zaterdagochtend in de digitale wachtrij aanschuiven bij Ticketmaster.

Nieuwe namen
Het festival heeft woensdag de nodige nieuwe namen wereldkundig gemaakt. Nadat de Deense rockers van Volbeat zichzelf tijdens hun show in Ziggo Dome hadden bevestigd, toverde het festival van Jan Smeets onder anderen Crowded House, Nothing but Thieves, Lost Frequencies en Kensington uit de hoge hoed.

Lees ook: Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Headliners
Eerder was al bekend dat Red Hot Chili Peppers en Post Malone als headliners waren gestrikt voor de 51ste editie van Pinkpop. Wie de derde headliner wordt, is nog niet bekend. Mogelijk wordt de derde grote naam nog voor de start van de kaartverkoop bekendgemaakt.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen