Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpopkaarten enkel online of bij Buro Pinkpop te koop

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 14:16

Het was een jaarlijkse traditie: Pinkpopgangers die een nacht in de rij stonden bij een platenzaak om een ticket te bemachtigen voor het festival in Landgraaf. Dit jaar gaat het roer om.

Festivalkaarten zijn enkel te koop bij Buro Pinkpop in Geleen of online.

Platenzaken
Dit jaar is Buro Pinkpop het enige fysieke verkooppunt. Voorgaande jaren werden er bijvoorbeeld nog kaarten verkocht bij platenzaken Sounds in Venlo, Music Machine in Sittard en Satisfaction in Heerlen. Traditiegetrouw stonden festivalgangers, vaak bepakt en bezakt met de nodige proviand, de hele nacht in de rij.

Digitale wachtrij
De kaartverkoop voor de 51ste editie gaat zaterdag om 10:00 uur van start. Mensen die alsnog een nacht willen doorhalen, moeten in Geleen zijn. Andere festivalgangers moeten zaterdagochtend in de digitale wachtrij aanschuiven bij Ticketmaster.

Nieuwe namen
Het festival heeft woensdag de nodige nieuwe namen wereldkundig gemaakt. Nadat de Deense rockers van Volbeat zichzelf tijdens hun show in Ziggo Dome hadden bevestigd, toverde het festival van Jan Smeets onder anderen Crowded House, Nothing but Thieves, Lost Frequencies en Kensington uit de hoge hoed.

Lees ook: Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Headliners
Eerder was al bekend dat Red Hot Chili Peppers en Post Malone als headliners waren gestrikt voor de 51ste editie van Pinkpop. Wie de derde headliner wordt, is nog niet bekend. Mogelijk wordt de derde grote naam nog voor de start van de kaartverkoop bekendgemaakt.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen