ANP-357965090

Justitie in beroep tegen straf veroorzaker Pinkpopdrama

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in hoger beroep tegen de straf die de veroorzaker van het Pinkpopdrama van de rechter heeft gekregen.

Pinkpopdrama
Landgraaf met politie in gesprek na vonnis Pinkpopdrama

De gemeente Landgraaf wil het proces-verbaal inzien dat de politie heeft opgemaakt na afloop van het Pinkpopdrama in 2018.

Pinkpopdrama Pinkpop
Slachtoffers Pinkpopdrama teleurgesteld over uitspraak

De slachtoffers van het Pinkpopdrama zijn niet te spreken over de uitspraak van de rechter tegen veroorzaker Danny S. uit Heerlen.

Pinkpopdrama Pinkpop
Veroorzaker Pinkpopdrama krijgt taakstraf van 120 uur

De veroorzaker van het Pinkpopdrama krijgt een taakstraf van 120 uur. Ook mag hij zes maanden niet rijden. Dat heeft de rechter woensdag bepaald.

Pinkpopdrama
Rechter komt met uitspraak in Pinkpopdrama

De rechtbank in Maastricht doet woensdagmiddag uitspraak in de zaak van de man die tijdens Pinkpop in 2018 een groep mensen aanreed.

Pinkpopdrama Pinkpop
Pinkpopdrama: justitie eist anderhalf jaar gevangenisstraf

Danny S. (37) moet achttien maanden de cel in voor zijn hoofdrol in het Pinkpopdrama, zo vindt justitie. Ook zou hij zijn rijbewijs vijf jaar moeten inleveren. De Heerlenaar reed op 18 juni 2018 iemand dood op de Mensheggerweg in Landgraaf.

Pinkpopdrama Pinkpop
Pinkpop-proces: mooi feestje veranderde in horrornacht

Hoe kon het gebeuren dat Danny S. (37) op een groep Pinkpopgangers inreed en zo één iemand van het leven beroofde en drie mensen voor het leven tekende? Daar buigt de rechter zich woensdag over.

Pinkpopdrama Pinkpop
Verdachte Pinkpopdrama stortte in: 'Besefte het later pas'

De man die in 2018 een groep Pinkpopgangers aanreed, besefte naar eigen zeggen later pas dat hij iemand had geraakt. Hij spreekt van een 'gat in zijn geheugen'.

'Agent greep mogelijk niet in vlak voor Pinkpopdrama'

De advocaat van de man die verdacht wordt van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk tijdens Pinkpop 2018 wil dat een agent wordt opgeroepen voor het onderzoek en wordt gehoord.

Verdachte Pinkpopdrama voor het eerst voor de rechter

De rechtbank in Maastricht buigt zich vrijdagochtend voor het eerst over de dodelijke aanrijding na afloop van Pinkpop op 18 juni vorig jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten