Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpopbaas lyrisch over vastgelegde artiesten

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 12:36

Pinkpopbaas Jan Smeets is bijzonder in zijn nopjes met de twee grote headliners die hij al heeft vastgelegd.

Na de Foo Fighters kon Smeets vrijdag ook de komst van Bruno Mars bevestigen.

Uitgelekt
"Scoren heet dat", zegt Smeets op L1 Radio. Donderdag lekte de naam van Bruno Mars al uit, maar de bevestiging liet even op zich wachten, omdat het management eerst de definitieve 'go' moest geven. "Alles, van het logo tot de tekst. En wat we precies schrijven in het bericht van de bekendmaking", zo licht Smeets toe. "Alles moet worden goedgekeurd. Zo zijn de afspraken in de business."

Lees ook: Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Heel duur
Op de vraag hoe diep Pinkpop in de buidel moet tasten voor de 32-jarige Amerikaan, wil Smeets niets zeggen. "Ik denk dat hij heel duur is, maar daar doe ik nooit mededelingen over", doet Smeets geheimzinnig.

Andere namen
Ook over de andere namen op de verlanglijst van de Pinkpopbaas laat hij niks los. "Er staan er 300 op de lijst, en elke dag vallen er af, of komen er bij." Over de komst van Pearl Jam, dat al jaren bovenaan staat op de verlanglijst, kan Mister Pinkpop nog niks zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen