Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpopbaas lyrisch over vastgelegde artiesten

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 12:36

Pinkpopbaas Jan Smeets is bijzonder in zijn nopjes met de twee grote headliners die hij al heeft vastgelegd.

Na de Foo Fighters kon Smeets vrijdag ook de komst van Bruno Mars bevestigen.

Uitgelekt
"Scoren heet dat", zegt Smeets op L1 Radio. Donderdag lekte de naam van Bruno Mars al uit, maar de bevestiging liet even op zich wachten, omdat het management eerst de definitieve 'go' moest geven. "Alles, van het logo tot de tekst. En wat we precies schrijven in het bericht van de bekendmaking", zo licht Smeets toe. "Alles moet worden goedgekeurd. Zo zijn de afspraken in de business."

Lees ook: Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Heel duur
Op de vraag hoe diep Pinkpop in de buidel moet tasten voor de 32-jarige Amerikaan, wil Smeets niets zeggen. "Ik denk dat hij heel duur is, maar daar doe ik nooit mededelingen over", doet Smeets geheimzinnig.

Andere namen
Ook over de andere namen op de verlanglijst van de Pinkpopbaas laat hij niks los. "Er staan er 300 op de lijst, en elke dag vallen er af, of komen er bij." Over de komst van Pearl Jam, dat al jaren bovenaan staat op de verlanglijst, kan Mister Pinkpop nog niks zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen