Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop zit afscheidsconcert Beppie Kraft in de weg

Geplaatst opvrijdag 27 januari 2017 - 19:19

De twee afscheidsconcerten van Beppie Kraft op het Vrijthof in Maastricht zijn verplaatst.

Dit wordt gemeld op de website van de zangeres.

Beveiliging
​Kraft zou op 4 en 5 juni haar laatste optreden geven, precies in hetzelfde weekend dat in Landgraaf Pinkpop wordt gehouden. Verschillende veiligheidsdiensten van Maastricht assisteren in Landgraaf. Zij hebben besloten dat er te weinig capaciteit overblijft om de veiligheid rondom het concert van Kraft te garanderen.

Teleurstelling
De concerten zijn verplaatst naar 17 en 18 juni. Op de website is te lezen dat het verplaatsen van de concerten ook voor Beppie Kraft zelf een grote teleurstelling is. Een van de concerten, 5 juni, zou plaatsvinden op de verjaardag van Beppie Kraft.

Lees ook: Beppie Kraft kondigt afscheidsconcert aan

Negatief advies
De veiligheidsregio heeft een negatief advies afgegeven voor het concert. De Gemeente Maastricht moet dit advies volgen. Zij hebben de organisatie van het concert van Kraft laten weten geen vergunning te kunnen geven voor beide dagen.

Kaarten
Gekochte kaarten blijven geldig. Het concert dat op maandag 5 juni zou plaatsvinden wordt verplaatst naar zaterdag 17 juni. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor zondag 4 juni, kunnen nu op zondag 18 juni naar het concert. De organisatie geeft mensen die op de nieuwe data niet kunnen de mogelijkheid om hun geld terug te vragen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop handhaaft rugzakverbod nu wel
ANP
Bezoekers Pinkpop gratis naar Pinkpop-up Museum
Extra treinen en aangepaste dienstregeling rondom Pinkpop
'Roze' Tom Dumoulin poseert gewillig op Pinkpop
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen