Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop waarschuwt voor noodweer: kom later

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 14:36

Pinkpop waarschuwt festivalgangers voor het verwachte noodweer. "Ben je nog niet onderweg, kom dan later."

Vanwege het verwachte noodweer gaan de campings op het Pinkpop-terrein een uurtje later open, namelijk om 19:00 uur.

Onweersbuien
Vrijdag wordt in de namiddag en het begin van de avond noodweer verwacht. In de namiddag en avond trekken er enkele fikse onweersbuien over Limburg.
De buien kunnen gepaard gaan met hagel en zware windstoten. Het KNMI heeft daarom code oranje afgegeven.

Lees ook: Code oranje: opnieuw noodweer verwacht

De eerste festivalbezoekers komen vrijdag aan in Landgraaf
Foto: L1

Advies
De organisatie adviseert bezoekers om tijdens het slechte weer in de auto of op de stations van Heerlen en Sittard te schuilen. Festivalgangers die al aanwezig zijn in Landgraaf, kunnen zich melden bij de ingang van hun camping. Ze worden opgevangen in Kienhal Minli aan de Einsteinstraat 1-3.

Weinig gehoor
Festivalgangers lijken zich vooralsnog weinig aan te trekken van de oproep. Aan de poorten voor camping A, naast het festivalterrein zelf, is het een gezellige drukte van mensen die wachten tot de poorten van het kampeerterrein open gaan.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen