Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop volgend jaar ook niet met Pinksteren

Geplaatst opvrijdag 12 juni 2015 - 16:05

Net als dit jaar zal Pinkpop ook in 2016 'helaas weer niet met Pinksteren' plaatsvinden.

Dat schrijft festivaldirecteur Jan Smeets in het voorwoord van de gids die aan bezoekers wordt uitgedeeld. De 47ste editie van het evenement is dan op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni.

De verschuiving van het festival had dit jaar vooral te maken met het aanbod van toerende artiesten. Doordat Pinksteren in 2015 vroeg viel was een aantal acts volgens Smeets nog niet beschikbaar.

Geniet mee van de sfeer op het festivalterrein met het Pinkpop-liveblog

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wordt Justin Bieber de grote verrassing op Pinkpop?
Smeets begrijpt Pinkpopgangers die één jaartje overslaan
Jan Smeets
Pinkpop kan rampjaar aan, maar verwacht bezuinigingen
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen