Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop volgend jaar ook niet met Pinksteren

Geplaatst opvrijdag 12 juni 2015 - 16:05

Net als dit jaar zal Pinkpop ook in 2016 'helaas weer niet met Pinksteren' plaatsvinden.

Dat schrijft festivaldirecteur Jan Smeets in het voorwoord van de gids die aan bezoekers wordt uitgedeeld. De 47ste editie van het evenement is dan op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni.

De verschuiving van het festival had dit jaar vooral te maken met het aanbod van toerende artiesten. Doordat Pinksteren in 2015 vroeg viel was een aantal acts volgens Smeets nog niet beschikbaar.

Geniet mee van de sfeer op het festivalterrein met het Pinkpop-liveblog

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Wordt Justin Bieber de grote verrassing op Pinkpop?
Smeets begrijpt Pinkpopgangers die één jaartje overslaan
Jan Smeets
Pinkpop kan rampjaar aan, maar verwacht bezuinigingen
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen