Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 12:32

Pinkpop heeft twaalf bands, waaronder Crowded House en Kensington, toegevoegd aan de line-up van het Landgraafse festival.

Daarnaast kunnen bezoekers ook optredens van Nothing but Thieves, Lost Frequencies en Danny Vera alvast noteren. De lijst wordt afgesloten met Monsters of Men, Balthazar, Supergrass, James Arthur en JC Stewart. De Deense metalband Volbeat liet eerder al doorschemeren naar Landgraaf te komen.

Lees ook: Heavymetalband Volbeat verklapt optreden op Pinkpop

Afsluiter
Onder de twaalf namen zit nog geen afsluiter voor de zondagavond. Pinkpop belooft snel een grote naam voor de laatste dag van het festival bekend te maken. Voor de vrijdag- en zaterdagavond staan Post Malone en de Red Hot Chili Peppers gepland. Andere namen die al bekend zijn gemaakt, zijn Keane, Disturbed, Deftones en Zara Larsson.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen