Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 12:32

Pinkpop heeft twaalf bands, waaronder Crowded House en Kensington, toegevoegd aan de line-up van het Landgraafse festival.

Daarnaast kunnen bezoekers ook optredens van Nothing but Thieves, Lost Frequencies en Danny Vera alvast noteren. De lijst wordt afgesloten met Monsters of Men, Balthazar, Supergrass, James Arthur en JC Stewart. De Deense metalband Volbeat liet eerder al doorschemeren naar Landgraaf te komen.

Lees ook: Heavymetalband Volbeat verklapt optreden op Pinkpop

Afsluiter
Onder de twaalf namen zit nog geen afsluiter voor de zondagavond. Pinkpop belooft snel een grote naam voor de laatste dag van het festival bekend te maken. Voor de vrijdag- en zaterdagavond staan Post Malone en de Red Hot Chili Peppers gepland. Andere namen die al bekend zijn gemaakt, zijn Keane, Disturbed, Deftones en Zara Larsson.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen