Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop voegt twaalf nieuwe namen toe aan line-up

Geplaatst opwoensdag 20 november 2019 - 12:32

Pinkpop heeft twaalf bands, waaronder Crowded House en Kensington, toegevoegd aan de line-up van het Landgraafse festival.

Daarnaast kunnen bezoekers ook optredens van Nothing but Thieves, Lost Frequencies en Danny Vera alvast noteren. De lijst wordt afgesloten met Monsters of Men, Balthazar, Supergrass, James Arthur en JC Stewart. De Deense metalband Volbeat liet eerder al doorschemeren naar Landgraaf te komen.

Lees ook: Heavymetalband Volbeat verklapt optreden op Pinkpop

Afsluiter
Onder de twaalf namen zit nog geen afsluiter voor de zondagavond. Pinkpop belooft snel een grote naam voor de laatste dag van het festival bekend te maken. Voor de vrijdag- en zaterdagavond staan Post Malone en de Red Hot Chili Peppers gepland. Andere namen die al bekend zijn gemaakt, zijn Keane, Disturbed, Deftones en Zara Larsson.

Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni op Megaland in Landgraaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen