Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop voegt Chef'Special aan line-up toe

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 17:13

Pinkpop heeft de Nederlandse band Chef'Special aan de line-up toegevoegd.

De Cheffies staan zaterdag 20 juni op het podium van het Megaland-terrein in Landgraaf.

Terugkeer
De Haarlemse band, bekend van nummers als Amigo en Nicotine, keert daarmee terug naar Pinkpop. In 2014 en 2017 waren ze ook al eens te zien op het festival van Jan Smeets. Chef'Special kon volgens Pinkpop op veel stemmen rekenen bij de Gouden Tip. Daarom is de band dit jaar weer geboekt.

Gouden Tip
De Gouden Tip is een jaarlijkse traditie waarbij Pinkpop-fans hun muzikale voorkeur kenbaar kunnen maken aan Mister Pinkpop en consorten. Festivalgangers kunnen dan hun favoriete band tippen. Het is dan aan de organisatie om deze ook aan de line-up toe te voegen. De Gouden Tip van dit jaar wordt later bekendgemaakt.

Artiesten
De 51ste editie van Pinkppop is in het weekend van 19 tot en met 21 juni. Andere namen zijn onder meer Red Hot Chili Peppers, Guns n' Roses, Twenty One Pilots en Gojira.

Lees ook: Met Marshmello ook grote dj naar Pinkpop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen