Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop voegt Chef'Special aan line-up toe

Geplaatst opmaandag 10 februari 2020 - 17:13

Pinkpop heeft de Nederlandse band Chef'Special aan de line-up toegevoegd.

De Cheffies staan zaterdag 20 juni op het podium van het Megaland-terrein in Landgraaf.

Terugkeer
De Haarlemse band, bekend van nummers als Amigo en Nicotine, keert daarmee terug naar Pinkpop. In 2014 en 2017 waren ze ook al eens te zien op het festival van Jan Smeets. Chef'Special kon volgens Pinkpop op veel stemmen rekenen bij de Gouden Tip. Daarom is de band dit jaar weer geboekt.

Gouden Tip
De Gouden Tip is een jaarlijkse traditie waarbij Pinkpop-fans hun muzikale voorkeur kenbaar kunnen maken aan Mister Pinkpop en consorten. Festivalgangers kunnen dan hun favoriete band tippen. Het is dan aan de organisatie om deze ook aan de line-up toe te voegen. De Gouden Tip van dit jaar wordt later bekendgemaakt.

Artiesten
De 51ste editie van Pinkppop is in het weekend van 19 tot en met 21 juni. Andere namen zijn onder meer Red Hot Chili Peppers, Guns n' Roses, Twenty One Pilots en Gojira.

Lees ook: Met Marshmello ook grote dj naar Pinkpop

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen