Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-recensie Years & Years: 'Meevaller van de dag'

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 20:40

‘King’, ‘Desire’, ‘Shine’: de Britse synthpop-band Years & Years rijgt de hits schijnbaar moeiteloos aaneen.

Live gaat het allemaal wat minder makkelijk. Na wat slechte beurten van zanger Olly Alexander heeft de groep de naam vooral in de studio uit te blinken. Wat doe je dan?

Zangeressen
Je ontlast de zwakke schakel door tijdens live optredens twee zangeressen achter de frontman te zetten die wél altijd hun noten halen. Zoals vandaag op de Brand Bier Stage. Maar laten we niet te flauw doen: ondanks de bedenkelijke livereputatie, staat het optreden van Years & Years op Pinkpop gewoon als een huis.

Setlist
​Olly Alexander blijkt wel degelijk toon te kunnen houden, en ook de setlist is dik in orde. Erg clever is de mashup van Drake’s ‘Hotline Bling’ en Katy Perry’s ‘Dark Horse’. Zo weet Years & Years de aandacht ook tussen de hits door goed vast te houden. De meevaller van de dag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen