Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pinkpop-recensie The Struts: Stage 4 wil kont kussen

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 17:55

Is het een levensgrote duif met een overbeet? Is het de snorloze achterneef van Freddy Mercury? Neen, het is Luke Spiller!

De zanger van glamour-indieband The Struts baart flink wat opzien op Stage Four. Zijn opkomst belooft theater, héél veel theater.

Spelletjes
En dat is precies wat het publiek krijgt. De flamboyante Brit krijst, klapt en speelt spelletjes met zijn toehoorders totdat hij ook de aandacht van de achterste rijen heeft. Dat lukt wonderwel. "You wanna kiss my ass?!", vraagt hij halverwege het optreden. "Yeah!!", antwoordt Stage Four luidkeels.

Spiller en zijn Struts hebben het voor elkaar, hoor. De massa ligt aan hun voeten. De liedjes, vraagt u? Ehm. Daar komen we later op terug.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen