Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-recensie Major Lazer: 'Gaan met die banaan'

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 22:51

Komt Major Lazer, komt plezier. Bij het Amerikaanse dancetrio krijg je gegarandeerd visueel spektakel en deze vrijdagavond is dat in Landgraaf niet anders.

CO2-pistolen, vuur, vuurwerk, confetti, twerkende vrouwen en dj’s die in het rond strooien met shirts en andere parafernalia. De metershoge en –brede schermen dragen daaraan bij. En dan gaat een van de heren ook nog in een opblaasbare bal over het publiek.

Tropische beats
Voeg daarbij de aanstekelijke tropische beats, deze keer komen vooral veel Oosterse en Antilliaanse klanken voorbij, en het is niet zo verwonderlijk dat de handen in de lucht gaan en de voeten veelvuldig van de vloer. Natuurlijk is het weer een mooi gezicht als de heren in het publiek luisteren naar de bazen op het podium, hun shirts op hun teken uittrekken en die hoog in de lucht in gooien.

Jukebox
Je kunt je niet aan de indruk onttrekken dat de show op de automatische piloot gaat en vooral een jukebox is van het beste eigen werk (wat zijn die liedjes kort!) en de gezelligste dancehits van dit moment. Gooi er een kwartje in en dan gaan met die banaan, bijna met de ogen dicht. Maar toch zorgt Major Lazer – zeker in visueel opzicht – voor het meest energieke optreden van de dag. Als je vliegensvlugge handjesindelucht-dance blieft tenminste.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop-recensie Gary Clark Jr.: 'Meestergitarist'
Pinkpop-recensie Sara Hartman: 'Dansbaar niemendalletje'
Pinkpop-recensie Years & Years: 'Meevaller van de dag'
Pinkpop-recensie One OK Rock: 'Kauwgomballenmetal'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen