Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-recensie Major Lazer: 'Gaan met die banaan'

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 22:51

Komt Major Lazer, komt plezier. Bij het Amerikaanse dancetrio krijg je gegarandeerd visueel spektakel en deze vrijdagavond is dat in Landgraaf niet anders.

CO2-pistolen, vuur, vuurwerk, confetti, twerkende vrouwen en dj’s die in het rond strooien met shirts en andere parafernalia. De metershoge en –brede schermen dragen daaraan bij. En dan gaat een van de heren ook nog in een opblaasbare bal over het publiek.

Tropische beats
Voeg daarbij de aanstekelijke tropische beats, deze keer komen vooral veel Oosterse en Antilliaanse klanken voorbij, en het is niet zo verwonderlijk dat de handen in de lucht gaan en de voeten veelvuldig van de vloer. Natuurlijk is het weer een mooi gezicht als de heren in het publiek luisteren naar de bazen op het podium, hun shirts op hun teken uittrekken en die hoog in de lucht in gooien.

Jukebox
Je kunt je niet aan de indruk onttrekken dat de show op de automatische piloot gaat en vooral een jukebox is van het beste eigen werk (wat zijn die liedjes kort!) en de gezelligste dancehits van dit moment. Gooi er een kwartje in en dan gaan met die banaan, bijna met de ogen dicht. Maar toch zorgt Major Lazer – zeker in visueel opzicht – voor het meest energieke optreden van de dag. Als je vliegensvlugge handjesindelucht-dance blieft tenminste.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Pinkpop-recensie Gary Clark Jr.: 'Meestergitarist'
Pinkpop-recensie Sara Hartman: 'Dansbaar niemendalletje'
Pinkpop-recensie Years & Years: 'Meevaller van de dag'
Pinkpop-recensie One OK Rock: 'Kauwgomballenmetal'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen