Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Pinkpop-recensie Major Lazer: 'Gaan met die banaan'

Geplaatst opvrijdag 10 juni 2016 - 22:51

Komt Major Lazer, komt plezier. Bij het Amerikaanse dancetrio krijg je gegarandeerd visueel spektakel en deze vrijdagavond is dat in Landgraaf niet anders.

CO2-pistolen, vuur, vuurwerk, confetti, twerkende vrouwen en dj’s die in het rond strooien met shirts en andere parafernalia. De metershoge en –brede schermen dragen daaraan bij. En dan gaat een van de heren ook nog in een opblaasbare bal over het publiek.

Tropische beats
Voeg daarbij de aanstekelijke tropische beats, deze keer komen vooral veel Oosterse en Antilliaanse klanken voorbij, en het is niet zo verwonderlijk dat de handen in de lucht gaan en de voeten veelvuldig van de vloer. Natuurlijk is het weer een mooi gezicht als de heren in het publiek luisteren naar de bazen op het podium, hun shirts op hun teken uittrekken en die hoog in de lucht in gooien.

Jukebox
Je kunt je niet aan de indruk onttrekken dat de show op de automatische piloot gaat en vooral een jukebox is van het beste eigen werk (wat zijn die liedjes kort!) en de gezelligste dancehits van dit moment. Gooi er een kwartje in en dan gaan met die banaan, bijna met de ogen dicht. Maar toch zorgt Major Lazer – zeker in visueel opzicht – voor het meest energieke optreden van de dag. Als je vliegensvlugge handjesindelucht-dance blieft tenminste.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Pinkpop-recensie Gary Clark Jr.: 'Meestergitarist'
Pinkpop-recensie Sara Hartman: 'Dansbaar niemendalletje'
Pinkpop-recensie Years & Years: 'Meevaller van de dag'
Pinkpop-recensie One OK Rock: 'Kauwgomballenmetal'
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen