Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-recensie Lionel Richie: 'Gegarandeerd goed'

Geplaatst opzondag 12 juni 2016 - 21:11

De Amerikaanse artiest Lionel Richie kan een 'niet goed geld terug-garantie' afgeven en dan hoeft hij never nooit een cent terug te betalen.

Hij heeft de zaken immers goed voor elkaar, waar hij komt is het gegarandeerd gezellig. Lionel Richie – volgende week wordt hij 67 – is de ultieme pleaser.

Plezier
In de laatste dertig minuten van zijn show speelt hij achtereenvolgens Angel,
Destiny, Say You Say Me, Dancing On The Ceiling, Hello, We Are The World en All Night Long. Hallo hé, dat is vragen om plezier. Dat is, zoals hij bewijst, gewoon het publiek voor je laten zingen en zelf flink lachen om hun pret. Of om zijn kloon in het publiek, iemand met een Afro-pruik waar Richie zelf naar eigen zeggen stinkend jaloers op is. Het is dan wel meteen het enige echt spontane element in de show.

Broeierig weertje
Goed, zijn muziek vraagt eigenlijk om een iets broeierig weertje dan deze net-een-bui-achter-de-ruig-frisheid maar dat mag de pret niet drukken.
Lionel Richie bewondert het publiek dat het is blijven staan. Zelf had-ie verwacht (ja, ja) dat iedereen weg zou lopen, maar zijn piloot zweerde dat wij Nederlanders vast geen ko kleumers zijn. Dat de vliegenier gelijk had, mag duidelijk zijn.

Naar het schijnt zijn Lionel Richie en Paul McCartney niet bepaald dikke vrienden van elkaar. Toch mag Sir Paul diezelfde Richie hartelijk bedanken voor de perfecte opwarmer. Letterlijk en figuurlijk.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop-recensie Gary Clark Jr.: 'Meestergitarist'
Pinkpop-recensie Sara Hartman: 'Dansbaar niemendalletje'
Pinkpop-recensie Years & Years: 'Meevaller van de dag'
Pinkpop-recensie One OK Rock: 'Kauwgomballenmetal'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen