Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-opener: 'Opeens heb je een lege planning'

Geplaatst opdonderdag 23 april 2020 - 15:49

De 22-jarige singer-songwriter Elle Hollis uit Brunssum zou dit jaar Pinkpop openen, maar vanwege de coronamaatregelen gaat dat feestje niet door.

"Ja, opeens heb je een compleet lege planning", zegt de Brunssumse popdiva in spé in gesprek met L1 radio.

Extra opstapje
Tot 1 september geldt er een verbod op grote evenementen en festivals. Heel veel geplande optredens voor Elle Hollis en haar band gaan daardoor niet door. Het ergste is nog wel dat Pinkpop niet doorgaat. "Ik had me er al een beetje op voorbereid, maar die extra bevestiging komt wel hard binnen. Het is even zuur", zegt ze. "Dit was het extra opstapje naar meer geweest. Ik hoorde dus ook meteen dat alle andere festivals en optredens die ik gepland had staan niet doorgingen."

Nu of Nooit
De Brunssumse verdiende een plekje op het podium van het festival van Jan Smeets door afgelopen jaar Nu of Nooit te winnen. Ze heeft van de organisatie van het festival al te horen gekregen dat ze volgend jaar gewoon op de affiche staat. "We hebben Nu of Nooit gewonnen en de prijs is nog steeds dat we op Pinkpop mogen staan", zegt de singer-songwriter.

Nog beter
Een lege agenda betekent voor de Brunssumse dat ze vooral veel nieuwe muziek kan maken. "We gaan gewoon door met muziek maken en uitbrengen. Misschien is het volgend jaar nog beter, want we hebben nu veel meer tijd."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen