Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop mogelijk verplaatst naar augustus

Geplaatst opwoensdag 17 maart 2021 - 16:44

Pinkpop wordt mogelijk verplaatst naar augustus. Daarvoor heeft de organisatie een vergunning aangevraagd bij de gemeente Landgraaf.

Als de gemeente die vergunning verleent, dan zou het driedaagse festival plaatsvinden op 27, 28 en 29 augustus.

Garantiefonds
Nu staat Pinkpop nog gepland van 18 tot en met 20 juni, maar de organisatie verkeert nog in onzekerheid over het garantiefonds van de overheid.

Lees ook: Onzekerheid bij festivals: 'Benieuwd naar garantiefonds'

"De voorkeur gaat uit naar het weekend in juni, maar daarvoor zijn we afhankelijk van het garantiefonds", zegt festivalmanager Niek Murray. "We wachten op de details van het fonds. Die verwachten we aan het eind van de week of volgende week. Uit voorzorg hebben we een ander weekend gekozen. Zo'n vergunningaanvraag moet je namelijk zes maanden van tevoren indienen, anders zijn we te laat. Dit weekend is voor ons een goed alternatief."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen