Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop mogelijk verplaatst naar augustus

Geplaatst opwoensdag 17 maart 2021 - 16:44

Pinkpop wordt mogelijk verplaatst naar augustus. Daarvoor heeft de organisatie een vergunning aangevraagd bij de gemeente Landgraaf.

Als de gemeente die vergunning verleent, dan zou het driedaagse festival plaatsvinden op 27, 28 en 29 augustus.

Garantiefonds
Nu staat Pinkpop nog gepland van 18 tot en met 20 juni, maar de organisatie verkeert nog in onzekerheid over het garantiefonds van de overheid.

Lees ook: Onzekerheid bij festivals: 'Benieuwd naar garantiefonds'

"De voorkeur gaat uit naar het weekend in juni, maar daarvoor zijn we afhankelijk van het garantiefonds", zegt festivalmanager Niek Murray. "We wachten op de details van het fonds. Die verwachten we aan het eind van de week of volgende week. Uit voorzorg hebben we een ander weekend gekozen. Zo'n vergunningaanvraag moet je namelijk zes maanden van tevoren indienen, anders zijn we te laat. Dit weekend is voor ons een goed alternatief."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen