Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop krijgt volgend jaar concurrentie van Best Kept Secret

Geplaatst opmaandag 11 juni 2018 - 14:33

Pinkpop krijgt volgend jaar concurrentie van het festival Best Kept Secret.

Het driedaagse Best Kept Secret-festival, dat afgelopen weekend plaatsvond in Hilvarenbeek, vindt volgend jaar plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop.

Pinksterweekend
Terwijl het festival zondagavond op zijn eind liep, werd een bericht uitgestuurd over de datum van volgend jaar. Best Kept Secret vindt plaats op 7, 8 en 9 juni. "Ideaal, want de Pinkstermaandag ben je lekker vrij", schrijft het festival. Pinkpopbaas Jan Smeets liet eerder aan L1 Radio weten dat de jubileumeditie weer plaats moet vinden in het Pinksterweekend, mogelijk zelfs met een extra dag. "Pinksteren is heilig voor ons, dus daar houden we aan vast", zo liet hij weten.

Grote headliners
Best Kept Secret strikte dit jaar Arctic Monkeys, LCD Soundsystem en The National als headliners en vorig jaar sloten Radiohead en Arcade Fire het festival af. Voor Pinkpop bestaat dus het risico dat beoogde headliners voor de vijftigste editie uitwijken naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, waar Best Kept Secret plaatsvindt. Smeets maakt zich daar vooralsnog niet veel zorgen over. "Een vijftigste Pinkpop is toch heel wat anders dan Best Kept Secret, dat maximaal 25.000 bezoekers kwijt kan. Acts moeten dan maar een keuze maken."

Belangrijke klus
Ook bezoekers zullen dus moeten kiezen. Best Kept Secret start dinsdag al met de kaartverkoop voor volgend jaar. Smeets wil eerst naar de editie van 2018 kijken. "We hebben een belangrijke klus dit weekend, daarna gaan we verder kijken naar volgend jaar."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen