Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop komt met laatste namen, line-up compleet

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 8:46

Pinkpop heeft vrijdag drie nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Met de komst van Maan, Cloves en DJ Rashida is de line-up van het festival in Landgraaf compleet.

De drie artiesten staan op zondag 17 juni op Megaland.

Talentenjachten
Cloves is een Australische singer-songerwriter. Ze deed in 2013 mee aan The Voice of Australia. Om even bij de talentenjachten te blijven. De winnares van The Voice of Holland 2016 komt ook naar Landgraaf. Zangeres Maan staat diezelfde dag ook op het podium. DJ Rashida mag het publiek opwarmen voordat wereldster Bruno Mars het festival afsluit.

Duurder
De tickets zullen dit jaar duurder zijn dan vorig jaar. Een dagkaart kostte vorig jaar nog negentig euro, exclusief vijf euro servicekosten. Dit jaar kost een dagje Pinkpop honderd euro. Ook een weekendticket is dit jaar duurder dan voorheen. Waar de die-hards vorig jaar nog 195 euro aftikten, moeten ze dit jaar 220 euro betalen.

Line up
Bruno Mars is de grote afsluiter van Pinkpop op zondag 17 juni. Verder treden onder andere ook Jessie J, Don Diablo, Pearl Jam, Foo Fighters en Editors op in Landgraaf.

Bekijk hier het overzicht per dag:

Vrijdag: Pinkpop verrast met BLØF en Lil Kleine op vrijdag
Zaterdag: The Script surprise op diverse Pinkpop-zaterdag
Zondag: Jessie J en Don Diablo maken Pinkpop-programma compleet

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen