Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop bevestigt komst Bruno Mars

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 10:40

Bruno Mars komt volgend jaar naar Pinkpop. De wereldster sluit het festival op 17 juni af, zo kondigde de organisatie vrijdag officieel aan.

Eerder deze week werd de komst van de Amerikaanse rockband Foo Fighters bekendgemaakt.

Lees ook: Smeets bevestigt: Foo Fighters volgend jaar op Pinkpop

Hits
Bruno Mars is een regelrechte hitmachine. Hij is bekend van onder meer de nummers Grenade, Uptown Funk en 24K Magic. Vorig jaar stond hij op het podium van de Super Bowl Half Time Show in de Verenigde Staten om daar op te treden naast Beyoncé en Coldplay.

Bruno Mars won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums.

Festival
Pinkpop vindt volgend jaar plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop van Pinkpop begint zaterdag 24 februari, een paar dagen nadat het totale programma bekend is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen