Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinkpop-beveiliger kaapt aandacht weg van Justin Bieber

Geplaatst opdonderdag 8 juni 2017 - 13:13

Een medewerker van de security op Pinkpop heeft tijdens het optreden van Justin Bieber heel wat aandacht weggekaapt van de zanger.

Boy Roeles (18) was zaterdagavond als beveiliger aan het werk vóór het podium. Op zeker moment had hij in de gaten dat niet Justin Bieber maar hijzelf volop werd gefotografeerd door meisjes vooraan in het publiek.

Twitter
Eén meisje zette een foto van Boy op Twitter en die tweet ging als een razende rond: inmiddels zo'n 50.000 likes en retweets. En zijn eigen Instagram-account zit ineens op meer dan 7000 volgers, terwijl dat er vóór Pinkpop nog maar 1300 waren.

Nuchter
De Fries uit Heerenveen blijft er verder totaal nuchter onder. Tegen 3FM zegt hij: "Komende vrijdag weer gewoon werken bij Guus Meeuwis en na de zomer begin ik met een ict-opleiding. En mijn vriendin heb ik meteen laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alle berichtjes zijn leuk, maar blijft mijn vriendin."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kans weer wat groter, komt Justin Bieber naar Pinkpop?
Ontzetting bij Pinkpop-bezoekers vanwege komst Bieber
Pinkpop: 'Bieber en Garrix samen op het podium'
ANP
Pinkpop-kaartjes dit jaar niet duurder
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen