Overslaan en naar de inhoud gaan

'Pinkpop betaalt miljoen voor tieneridool Justin Bieber'

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 20:27

Jan Smeets verraste woensdag vriend en vijand met het nieuws dat Justin Bieber dit jaar op Pinkpop staat. Maar de organisatie van Landgraafse festival heeft hiervoor flink in de buidel moeten tasten.

Volgens EditieNL hangt een prijskaartje van ongeveer één miljoen euro om de nek van het Canadese tieneridool.

Wandelgangen
Zijn naam zong al geruime tijd rond in de wandelgangen, maar woensdag was er dan eindelijk witte rook. De zanger sluit op zaterdag de avond af. Ondanks het exorbitante bedrag dat Pinkpop moet neerleggen voor Bieber, blijft de prijs van de entreekaarten gelijk.

Lees ook: Pinkpop doet het: megaster Justin Bieber naar Landgraaf

Meteen na de bekendmaking van de komst van Bieber kwam er een stortvloed aan kritiek los bij liefhebbers van het festival.

Martin Garrix
De kans is groot dat de Canadese superster zaterdag 3 juni samen met Martin Garrix op het podium van Megaland staat. De twee publiekstrekkers zijn goed bevriend en werken aan een nieuwe single.

Lees ook: Pinkpop: 'Bieber en Garrix samen op het podium'

Headliners
Eerder werd al bekend dat Green Day en Kings of Leon als afsluiters voor de zondag en maandag waren vastgelegd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Pinkpop: 'Bieber en Garrix samen op het podium'
ANP
Pinkpop-kaartjes dit jaar niet duurder
Jan Smeets: 'Justin Bieber geeft optreden van twee uur'
Jan Smeets: 'Ik had Bieber van het podium willen trekken'
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen