Overslaan en naar de inhoud gaan

'Pinkpop 2019 mogelijk langer dan drie dagen'

Geplaatst opzondag 3 juni 2018 - 13:29

De vijftigste editie van Pinkpop, die voor volgend jaar op de agenda staat, duurt mogelijk langer dan drie dagen.

Pinkpopbaas Jan Smeets zegt tegen Festileaks dat er in ieder geval al overleg is met de gemeente Landgraaf over de mogelijkheden.

Vergunning
"Al is alles nu nog puur speculatief" volgens Smeets. "En als de vergunning aangepast kan worden, is het nog de vraag of we er gebruik van gaan maken", voegt hij daaraan toe.

Jubileumeditie
Voor de jubileumeditie van het festival hoopt Smeets in ieder geval een sterk programma samen te stellen. Hij probeert in ieder geval The Police zo ver te krijgen om volgend jaar weer bij elkaar te komen in Landgraaf. Die band stond in 1979 op de tiende editie van Pinkpop, toen nog in Geleen.

Grote bands verdwenen
Tegen het festivalblog zegt de Pinkpopbaas dat Pinkpop ook dit jaar wat hem betreft best een dag langer had mogen duren. “We hadden dit jaar gesprekken met meer dan drie headliners die ons festival wel wilden afsluiten. Omdat we geen vergunning voor meer dan drie dagen hebben, zijn er uiteindelijk een paar grote bands naar andere festivals verdwenen.”

De 49ste editie van Pinkpop is over twee weken. Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars zijn de headliners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen