Overslaan en naar de inhoud gaan

Pinautomaten Rabobank worden niet bijgevuld

Geplaatst opvrijdag 26 december 2014 - 22:42

Wie zaterdag wil geld wil afhalen bij een pinautomaat van de Rabobank kan wel eens bedrogen uitkomen.

De geldautomaten van de bank worden vanaf zaterdagochtend 06:00 uur niet meer bijgevuld omdat werknemers van geldtransporteur Brink's actie voeren. Ook een deel van de ABN Amro-pinautomaten worden niet bijgevuld.

Actie voeren
Dat hebben de vakbonden CNV en FNV vrijdagavond aangekondigd. Het was al bekend dat de geldtransporteurs tussen kerst en oud en nieuw actie zouden gaan voeren, maar het was nog niet duidelijk hoe die acties er concreet zouden gaan uitzien.

Sociaal plan
De vakbonden voeren actie omdat ze het niet eens zijn met het sociaal plan van het Amerikaanse bedrijf. De geldtransporteur zet het mes in het personeelsbestand omdat het zijn huidige grootste klant, de Rabobank, is kwijtgeraakt.

Nieuw geldtransportbedrijf
De vakbonden eisen dat een deel van het personeel meeverhuist naar een nieuw op te richten geldtransportbedrijf van Rabobank, ABN en ING. Volgens vakbond CNV is de geldtransporteur niet ingegaan op een ultimatum van de vakbonden om voor de ontslagen mensen een goed sociaal plan op te stellen.

Volgens de coördinator van de stakingsactie zullen er nog genoeg pinautomaten overblijven waar wel geld uitkomt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Staking Brink's mag door: pinautomaten blijven leeg
Staking Brink's gaat door: 230 pinautomaten leeg
Klein aantal geldautomaten Rabobank raakt leeg
Geldautomaten Rabobank woensdag weer aangevuld
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen