Pinautomaat_HD (26 sep 2020)

Bewoners Sint Pieter willen geen pinautomaat in wijk

Een groep inwoners van de Maastrichtse wijk Sint Pieter verzet zich tegen de komst van een pinautomaat.

roemenen bejaarden rooftocht justitie openbaar ministerie pinautomaat geldautomaat (12 jun 2020)
OM: 'Tot 9,5 jaar cel voor boevenbende op rooftocht'

Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag tot 9,5 jaar cel geëist tegen een Roemeense boevenbende die onder meer in Limburg bejaarden beroofde bij pinautomaten.

Pinnen, pinpas, pinautomaat
'PostNL-medewerker' licht koppel op: pinpas verwisseld

Een man en vrouw uit Venray zijn woensdag opgelicht toen zij een pakketje in ontvangst namen van iemand die zich voordeed als medewerker van PostNL.

Pinautomaat Heerlen (29 nov 2019)
Angst voor plofkraak pinautomaat: 'Tikkende tijdbom'

Bewoners boven een pinautomaat aan de Saroleastraat in Heerlen zijn bang voor een plofkraak. Ze wachten al een half jaar tevergeefs op actie van de ING-bank.

Financieel ondernemer: 'Haal geldautomaten van de muur'

Het is niet langer verantwoord om geldautomaten in de gevels van panden te plaatsen, vindt financieel ondernemer Patrick Evers. Hij was zelf slachtoffer van een plofkraak en ziet criminelen steeds harder worden.

Man gedwongen om geld te pinnen

Een man werd zaterdag 19 januari door een onbekend persoon overvallen en gedwongen om geld te pinnen.

Geen buit bij forceren pinautomaat Roermond

De daders die in de nacht van vrijdag op zaterdag een pinautomaat in Roermond hebben geforceerd, hebben 'niks mee genomen'.

Twee jaar voor plunderen bankrekening Limburgse bejaarden

Zeker elf hoogbejaarden, voor een groot deel uit Limburg, zijn voor in totaal bijna 25.000 euro bestolen door pinpasfraude. Een Roemeen is donderdag door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot twee jaar celstraf vanwege het stelen van zestien bankpassen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten