Overslaan en naar de inhoud gaan

Pim Lambregts wint Neelder Veldloop

Geplaatst opzondag 22 december 2019 - 16:49

De Neelder Veldloop is zondag gewonnen door de 23-jarige Pim Lambregts van Swift Roermond.

Lambregts had voor de 9700 m langer cross 33 minuten en 52 seconden nodig.

Podium
Na 49 seconden kwam Teun Duisters van Running Team Eindhoven als tweede over de streep. Andy Tekle werd derde. De Unitas atleet had ruim twee minuten achterstand op Lambregts.

Korte cross
De korte cross bij de mannen leverde een overwinning op voor Rik van der Steen van de Lopersgroep Deurne. Van der Steen legde de 4700 m af in 17 minuten en 17 seconden en was vier seconden sneller dan Legesse Dawit uit Tegelen. Ian Franssen, clubgenoot van Van der Steen, werd derde.

Kathelijn Lemmens
Bij de vrouwen werd Kathelijn Lemmens winnares van de lange cross. De atlete uit Steensel won de veldloop, die vijf jaar geleden de plaats innam van Meinweg Cross, in 41 minuten en 27 seconden en had 48 seconden voorsprong op Sophie Dielissen uit Tegelen.

Snelste vrouw
Emmie Weekers van Eindhoven Atletiek en clubgenote van Lemmens, was de snelste vrouw op de korte cross. Met haar tijd van 18 minuten en 48 seconden had zij zeven seconden voorsprong op Laura Hoogers van NSAV ’t Haasje. Femke van Gog uit Ospel werd derde.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen