Overslaan en naar de inhoud gaan

Pim Augustinus stopt met eredivisie-handbal

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 16:42

De aanvoerder van het herenteam van Herpertz Bevo Hc uit Panningen, Pim Augustinus, zet aan het einde van dit seizoen een punt achter zijn actieve topsportcarrière.

"Ik vind het nu een mooi moment om minder de nadruk op handbal te leggen. Meer ruimte voor spontaniteit en ruimte om te investeren in mijn maatschappelijke carrière." Het afscheid van Augustinus valt in het jubileumjaar van de handbalclub.

Nederlands handbalteam
De handballer won met Bevo de landstitel in 2014. Daarnaast won hij in 2018 de beker met de club. Hij kwam ook uit voor het Nederlands handbalteam.

Blijft betrokken
Hij verlengde zijn contract bij Bevo in april 2018 nog voor een jaar. Meer dan tien seizoenen speelde hij voor de handbalclub. Hij blijft bij de club betrokken, maar weet nog niet in welke vorm.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen