Overslaan en naar de inhoud gaan

Pim Augustinus stopt met eredivisie-handbal

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 16:42

De aanvoerder van het herenteam van Herpertz Bevo Hc uit Panningen, Pim Augustinus, zet aan het einde van dit seizoen een punt achter zijn actieve topsportcarrière.

"Ik vind het nu een mooi moment om minder de nadruk op handbal te leggen. Meer ruimte voor spontaniteit en ruimte om te investeren in mijn maatschappelijke carrière." Het afscheid van Augustinus valt in het jubileumjaar van de handbalclub.

Nederlands handbalteam
De handballer won met Bevo de landstitel in 2014. Daarnaast won hij in 2018 de beker met de club. Hij kwam ook uit voor het Nederlands handbalteam.

Blijft betrokken
Hij verlengde zijn contract bij Bevo in april 2018 nog voor een jaar. Meer dan tien seizoenen speelde hij voor de handbalclub. Hij blijft bij de club betrokken, maar weet nog niet in welke vorm.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen