Overslaan en naar de inhoud gaan

Pijnlijke thuisnederlaag voor MVV

Geplaatst opvrijdag 5 oktober 2018 - 22:15

MVV heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag moeten slikken.

Op eigen veld ging de ploeg van Ron Elsen met 0-3 onderuit tegen het FC Den Bosch van Willy Boesen.

Omschakeling
De thuisploeg kwam na iets meer dan een kwart wedstrijd op achterstand. Abubakar verspeelde de bal en uit de omschakeling scoorde Beltrame de 0-1 voor Den Bosch. Diezelfde Abubakar kreeg even later de mogelijkheid om de gelijkmaker aan te tekenen, maar zijn eerste inzet schoot hij recht op de doelman en in tweede instantie ging zijn bal via een Bossche speler over de achterlijn. De hoekschop leverde niets op.

Pas nadat Blummel de 0-2 had gescoord kreeg MVV opnieuw de mogelijkheid om te scoren. Maar tot twee keer toe werd de bal van de lijn gehaald.

Hart van de defensie
Bij het begin van de tweede helft werd Shermar Martina in het hart van de defensie vervangen door Dimitri Lavalée, maar dat had niet het gewenste effect. Integendeel, meteen na rust scoorde FC Den Bosch 0-3. Doelman Koopmans voorkwam in het vervolg dat de nederlaag nog pijnlijker werd. Joeri Schroijen zat het tweede en laatste duel uit van zijn schorsing en werd opnieuw gemist. Den Bosch trof in de extra tijd nog een keer de paal, waar MVV geen moment aanspraak kon maken op een 'eretreffer'.

Voor het duel werd een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van clubicoon Frans Schobbe. Hij overleed vorige week in de leeftijd van 81 jaar en was 70 jaar lid van MVV.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen