Overslaan en naar de inhoud gaan

Pijnlijk verlies voor Limburgse NEC-trainer in playoffs

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 16:41

Trainer Pepijn Lijnders uit Broekhuizen heeft met zijn NEC een pijnlijke nederlaag geleden in de strijd om promotie naar de Eredivisie.

De Nijmeegse ploeg ging met 4-0 onderuit tegen FC Emmen dat zichzelf een goede uitgangspositie verschaft om de finale van de play-offs te bereiken. Zondag volgt de returnwedstrijd in Nijmegen.

Kans verkeken
NEC hoopt via de nacompetitie te promoveren naar de Eredivisie, nadat het in de reguliere competitie niet lukte. Die kans lijkt nu verkeken.

De Limburgse NEC-trainer ligt de laatste weken flink onder vuur bij de supporters. Nadat in de reguliere competitie bleek dat rechtstreekse promotie was uitgesloten, eisten boze supporters het vertrek van de oefenmeester.

Lees ook: Woedende NEC-fans eisen vertrek Limburgse trainer

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen