Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock

Roda-rel Garcia de la Vega en Nieuwenhuis afgewikkeld

Roda JC heeft ook voor de laatste schuldeiser uit het kortstondige Mauricio Garcia de la Vega-tijdperk een oplossing gevonden.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC
Roda: Hogenelst en Koster laten zich zien, nog geen deal

Legio lachende gezichten vrijdagavond in Kerkrade, waar Roda JC won van NAC Breda (4-2). Dat gold ook voor Roland Hogenelst en Stijn Koster, de overnamekandidaten die nog steeds kandidaten zijn.

Roda stadion
Akkoord overname Roda JC dichtbij, nog geen handtekening

Horecaondernemer Roland Hogenelst is positief gestemd over de redding van Roda JC, maar een akkoord over een aandelenovername is er nog niet.

Roda JC Kerkrade stock
Week van de waarheid voor Roda: 'Het ziet er goed uit'

Het reddingsplan van Roda JC is bijna voltooid. Dinsdag en woensdag worden de laatste plooien gladgestreken en later deze week hoopt de club naar buiten te treden.

Anti-De la Vega bord Parkstad Limburg Stadion (2 okt 2019)
Garcia de la Vega wast handen in onschuld

Roda-directeur Mauricio Garcia de la Vega legt de schuld voor de puntenaftrek die de Kerkraadse club van de KNVB heeft gekregen, volledig op het bord van Roda-adviseur Pieter Nieuwenhuis en mededirecteur Hessel Meijer.

Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega
Roda JC wil vertrek Mexicaanse investeerder

Roda JC wil in gesprek met beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega om de samenwerking zo spoedig mogelijk te beëindigen.

Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega
Schrouff: 'De la Vega is alle afspraken bij Roda nagekomen'

Roda JC-eigenaar Frits Schrouff heeft nog altijd het volste vertrouwen in Mauricio Garcia de la Vega, de beoogd nieuwe eigenaar van de club.

'VVV-Venlo kan Heracles Almelo achterna'

Net als Heracles Almelo kan ook VVV een enorme groei maken wanneer het straks een nieuw of drastisch verbouwd stadion heeft.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten