filmopnames Zuipkeet

Jong Limburgs acteertalent in nieuwe serie BNNVARA

Venray is de komende weken het decor voor de nieuwe webserie van BNNVARA: Zuipkeet.

Aanslag IRA Roermond 1990
IRA-aanslag Roermond 30 jaar geleden: van boek tot serie

De avond is gevallen als op de Markt in Roermond twee Australische toeristen met hun vriendinnen nog even een foto maken van het verlichte stadhuis. Uit het niets neemt de gevreesde terroristische organisatie IRA de groep onder vuur. De twintigers Stephen Melrose en Nicholas Spanos overleven het niet. Dat moment is woensdag precies dertig jaar geleden.

Servé Hermans en Michel Sluysmans Toneelgroep Maastricht (30 apr 2020)
Limburgse video call-thriller over lockdown online te zien

De film Lockdown, een komische thriller over het leven in quarantaine, van Toneelgroep Maastricht en regisseur Pieter Kuijpers is sinds woensdag te bekijken.

Servé Hermans en Michel Sluysmans Toneelgroep Maastricht (30 apr 2020)
Toneelgroep en Pieter Kuijpers maken thriller via video call

Toneelgroep Maastricht en regisseur Pieter Kuijpers brengen komende week een film uit die via video call is opgenomen. De film met de naam 'Lockdown' is via een digitaal platform te bekijken.

Ares
Pieter Kuijpers maakt eerste Nederlandse Netflix-serie

Nederland heeft vanaf vrijdag de eerste Netflix Original. De spannende horrorserie 'Ares' over een machtig studentencorps is geproduceerd door Pieter Kuijpers uit Tegelen.

Pieter Kuijpers komt met apocalyptische serie

Producent en regisseur Pieter Kuijpers uit Tegelen is samen met Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens bezig met de ontwikkeling van een nieuwe serie.

Jos van Rey
Streep door tv-serie Jos van Rey

De publieke omroep ziet toch af van tv-serie over Roermondse politicus Jos van Rey. De ideeën van makers Pieter Kuijpers, Elbe Stevens en Raoul Heertje waren toch niet veelbelovend genoeg.

Filmmaker Pieter Kuijpers klaar voor theaterdebuut

Filmmaker Pieter Kuijpers uit Tegelen is klaar voor z'n debuut als theaterregisseur.

Toneelgroep Maastricht start repetities Zwart Water

Toneelgroep Maastricht is gestart met de repetities van Zwart Water. Filmmaker Pieter Kuijpers uit Tegelen maakt met de productie zijn debuut als theaterregisseur.

'Jezus' speelt hoofdrol in thriller over Bende van Venlo

Acteur Abbie Chalgoum uit Venlo gaat de hoofdrol spelen in de toneelthriller Zwart Water van Toneelgroep Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten