Liveblog Thijs H.

TERUGLEZEN: Rechtbank bekijkt psychiatrisch rapport Thijs H.

Voor de derde keer stond Thijs H. dinsdag voor de rechtbank in Maastricht.

Thijs h. in rechtbank
Mogelijk geen cel: Thijs H. volledig ontoerekeningsvatbaar

Drievoudig moordenaar Thijs H. (28) wordt volledig ontoerekeningsvatbaar geacht door deskundigen van het Pieter Baan Centrum. Zij adviseren de rechter om een tbs-maatregel met dwangverpleging op te leggen.

Ontvoering verkrachting schaduw silhouette
Eis: zes jaar cel en tbs voor verkrachting Venlose fietsster

Tegen een 40-jarige man zonder vaste woonplaats is zes jaar cel geëist. Hij wordt door dna gelinkt aan een verkrachtingszaak in Venlo (2009) en in Den Haag (2018).

thijs_h_642092
Thijs H. tweede keer voor rechter: dit is wat we weten

Thijs H., die verdacht wordt van het doden van een vrouw in Den Haag en het doden van een vrouw en man op de Brunssummerheide, staat maandag weer voor de rechter.

Justitie twijfelt over rol ouders Thijs H: 'Sporen gewist'

Er bestaan bij justitie grote twijfels over de rol die de ouders van Thijs H. (27) speelden rondom de drie moorden. Zij hebben mogelijk sporen gewist.

Thijs H. bekent drie moorden: 'Kreeg opdracht'

De 27-jarige Thijs H. uit Brunssum bekent dat hij drie moorden heeft gepleegd.

Teruglezen: Jos Brech derde keer voor de rechter

Jos Brech heeft een schriftelijke verklaring klaar. Die ligt bij zijn advocaat, maar wordt nog niet vrijgegeven.

'Thijs H. pas na veertien weken naar Pieter Baan Centrum'

Thijs H. kan pas op zijn vroegst over veertien weken worden onderzocht in het Pieter Baan Centrum.

Thijs H. naar Pieter Baan Centrum: hoe gaat dat in zijn werk?

De 27-jarige Thijs H. wordt verdacht van moord of doodslag op twee wandelaars in Brunssum en een in Den Haag. De rechter-commissaris heeft besloten dat hij ter observatie opgenomen wordt in het Pieter Baan Centrum (PBC).

Valkenburgse pooier Armin A. bij Pieter Baan Centrum

Het Pieter Baan Centrum buigt zich op dit moment over de vraag of Armin A, de pooier in de Valkenburgse zedenzaak, geestelijk wel helemaal in orde is.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten