Piet van der Molen huiszoeking

Man (66) vecht celstraf voor verbergen moeder opnieuw aan

De juridische strijd tussen Piet van der Molen (66) en justitie is nog niet beslist. Maandag werd de man uit Oirsbeek ook in hoger beroep tot een celstraf veroordeeld voor het verbergen van zijn dode moeder, maar Van der Molen vecht de straf opnieuw aan.

Piet van der Molen kist moeder
Toch celstraf voor verstoppen dode moeder

De 66-jarige Piet van der Molen uit Oirsbeek moet tien maanden de gevangenis in, waarvan vijf voorwaardelijk.

Piet van der Molen huiszoeking
Veel hogere straf geëist na verbergen van moeders lijk

Justitie heeft in hoger beroep zes maanden cel geëist tegen Piet van der Molen (66), de man die zijn overleden moeder ruim twee jaar in huis verborg en haar weduwepensioen en AOW opstreek. In 2018 eiste justitie nog een taakstraf.

Piet van der Molen huiszoeking
'Piet verborg moeders lijk niet voor dure BMW'

Jarenlang was hij groot nieuws, omdat hij zijn dode moeder in huis verborg. Voor Piet van der Molen (66) is de zaak echter nog altijd actueel. Maandag dient zijn hoger beroep.

Man die dode moeder bewaarde: 'Wist niks van lijkontbinding'

Piet van der Molen, die zijn dode moeder ruim twee jaar in huis bewaarde, had geen idee hoe de ontbinding van een dood lichaam zou gaan.

Man die dode moeder bewaarde: 'Gewurgd in liefde'

Hij bewaarde zijn overleden moeder ruim twee jaar in huis en daarvoor werd Piet van der Molen veroordeeld tot een half jaar cel én een fikse boete. De man uit Oirsbeek is echter op een 'gestoorde manier opgegroeid', zegt schrijver Joris van Casteren.

Zoon die dode moeder verborgen hield in hoger beroep

Piet van der Molen, de man die zijn dode moeder ruim twee jaar in een zelfgemaakte kist in zijn huis in Oirsbeek verborgen hield, gaat in hoger beroep.

Zes maanden cel voor verbergen dode moeder in woning

Piet van der Molen heeft een celstraf van zes maanden gekregen voor het verbergen van het lichaam van zijn dode moeder.

Eis: taakstraf voor man die dode moeder in huis bewaarde

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van zes maanden geëist tegen Piet van der Molen vanwege het verbergen van het lichaam van zijn moeder na haar dood.

Ook veel kattenlijkjes in woning man die dode moeder verborg

In het huis van de man die het lichaam van zijn dode moeder twee jaar lang in huis bewaarde, werden tijdens het politieonderzoek ook heel veel kattenlijkjes gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten