Pierre Vermeulen Roda JC fanshop (28 nov 2019)

Clubheld Roda JC hoeft fanshop niet te verlaten

Roda JC-icoon Pierre Vermeulen hoeft de fanshop van de Kerkraadse koempelclub niet te verlaten.

Crisis of niet, fanshop Roda blijft open

Oud-Rodaspeler en fanshopwinkelier Pierre Vermeulen heeft zich als een van de weinige Roda-medewerkers niet ziek gemeld, uit protest tegen het aanblijven van de in Kerkrade verguisde clubeigenaar Mauricio Garcia de la Vega.

Roda-icoon Pierre Vermeulen moet fanshop verlaten

Clubicoon van Roda JC Pierre Vermeulen heeft te horen gekregen dat zijn contract als medewerker van de fanshop niet wordt verlengd. Dat zegt de oud-international tegen L1.

Simon Gustafson Vitesse Roda JC
'Gustafson bij beste vijftien spelers van de Eredivisie'

Simon Gustafson speelde zaterdag een cruciale rol bij Roda JC's eclatante 0-3 overwinning op Vitesse en dat levert de middenvelder lovende kritieken op.

Video: Huwelijk Roda-icoon op middenstip voltrokken

Een bijzonder huwelijk in het Parkstad Limburg stadion. Oud-voetballer Pierre Vermeulen trouwde daar met Lonny Klamerek.

Oud-voetballer Pierre Vermeulen trouwt op middenstip Roda

Oud-voetballer Pierre Vermeulen en zijn vriendin Lonny Klamerek geven elkaar donderdagavond het ja-woord. Plaats van handeling: de middenstip van het Parkstad Limburg Stadion.

Blijdschap bij Pierre Vermeulen in de Roda-fanshop

Voormalig Roda-aanvaller Pierre Vermeulen is blij dat zijn oude club ook volgend seizoen eredivisie speelt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten