Overslaan en naar de inhoud gaan

Pierre Rieu tegen Trump: 'Mijn vader verenigt mensen'

Geplaatst opzaterdag 7 november 2020 - 15:34

Pierre Rieu, de zoon van de bekende violist André, heeft zijn zorgen gedeeld over de uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump en zijn gezin.

Rieu deelde zijn zorgen op Facebook. Het bericht werd even later ook gedeeld door zijn vader André.

Oproep
"Mijn vader reist de wereld over om vreugde en geluk te brengen met zijn muziek aan miljoenen mensen. Ze voelen zich allemaal verenigd door zijn muziek", schrijft Rieu. In zijn bericht doet Rieu een oproep: "Je hebt veel macht in je positie, gebruik het alsjeblieft om mensen op een positieve manier samen te brengen."

Totale oorlog
Hiermee reageert hij op de uitspraken van Donald Trump Jr, de zoon van de president. Hij denkt, net als zijn vader, dat er fraude wordt gepleegd bij de verkiezingen waarvan de stemmen nog volop worden geteld. Trump Jr. gaat daarin nog een stapje verder: "Het beste voor de toekomst van Amerika is dat Donald Trump een totale oorlog begint over deze verkiezingen, om de fraude, het bedrog, de dode en verhuisde kiezers, te onthullen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen