Nieuwe teamgenoot Verstappen: Albon vervangt Gasly

Het Formule 1-team van Red Bull heeft coureur Pierre Gasly voor de tweede helft van het seizoen vervangen door Alexander Albon.

Verstappen tweede achter teamgenoot Gasly

Max Verstappen heeft bij een regenachtige tweede training van de Grote Prijs van Hongarije de tweede tijd gereden.

Gapend gat tussen Verstappen en Gasly: 'Wat doet Red Bull?'

In een Grand Prix van Frankrijk waarin de race kleurlozer was dan het geverfde asfalt naast de baan, waren de verschillen tussen de rijders van de drie topteams, waaronder Max Verstappen, overduidelijk.

Verstappen vierde in kwalificatie GP Frankrijk

Max Verstappen begint de Grote Prijs van Frankrijk zondag vanaf de vierde plaats. De Limburgse Formule 1-coureur zette in zijn Red Bull een tijd neer van 1.29,409.

Max Verstappen tevreden na rommelige eerste trainingsdag

Max Verstappen liet zich na een rommelige eerste trainingsdag in Bakoe, die hij afsloot met de vierde tijd, positief uit over de resultaten die zijn bolide behaalde.

Max Verstappen scheurt over ijsbaan in Flevopolder

Max Verstappen en zijn teamgenoot Pierre Gasly hebben ter voorbereiding op het nieuwe raceseizoen met een kart over een ijsbaan gescheurd.

Max Verstappen: 'Volgend jaar is een jaar van investeren'

Na zijn podiumplek op het circuit van Spa Francorchamps, kijkt Max Verstappen vooruit naar het komende seizoen waarin er veel binnen zijn team gaat veranderen.

Gasly: 'Vriendschap met Max goed voor Red Bull'

De Franse coureur Pierre Gasly kijkt uit naar de samenwerking met Max Verstappen bij Red Bull.

Verstappen krijgt Pierre Gasly als nieuwe teamgenoot

Pierre Gasly wordt vanaf volgend jaar de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten