Overslaan en naar de inhoud gaan

Pick-upfabrikant Nuth neemt concurrent over

Geplaatst opvrijdag 8 februari 2019 - 12:31

Electronicaproducent Commaxx International N.V. heeft Hesdo B.V. en Hesdo BVBA overgenomen.

Commaxx heeft haar hoofdkantoor in Nuth en is bekend van de merken Lenco en Trebs.

Nieuwe merken
Het maakt onder andere televisies, speakers, radio's en andere consumentenelectronica. Door de overname van Hesdo komen ook zo’n 600 producten van de merken Alecto, Fysic en Profoon in handen van het Limburgse bedrijf.

Babyfoons
Hesdo is een belangrijke speler op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux en maakt onder andere telefoons en babyfoons. Volgens directeur Bert Peels van Commaxx is de overname een perfecte uitbreiding. "Waar Hesdo sterk is in de Benelux, is Commaxx dat ook in de rest van Europa. Wij zijn enthousiast over ons grotere productassortiment en bijbehorende mogelijkheden."

De overname heeft geen personele gevolgen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen