Pianojongen haalt 50.000 euro op

De 12-jarige Bas Schipper uit Veendam heeft met zijn optreden op alle stationpiano's meer dan 50.000 euro opgehaald voor zijn zieke zus en diabetespatiënten. De jongen begon zijn actie zaterdagmorgen in Maastricht.

Pianojongen Bas (12) heeft al 21.000 euro opgehaald

De 12-jarige Bas Schipper uit Veendam heeft al 21.000 euro opgehaald met zijn pianospel op stations voor zijn zieke zus en diabetespatiënten. Het streefbedrag van 5000 euro is hij hiermee ruimschoots voorbij.

Limburgse pianobroers 'winnen olympische medaille'

'Pianobroers' Lucas (25) en Arthur Jussen (21) gaan zaterdag een hoogtepunt in hun toch al spraakmakende loopbaan beleven.

Limburgse pianobroers Jussen op Prinsengrachtconcert

De Limburgse pianobroers Lucas en Arthur Jussen spelen dit jaar op het Prinsengrachtconcert in Amsterdam.

Pianist gaat voor record pianospelen op treinstations

De Zwolse stationspianist Hans Jansen gaat dinsdag een poging doen om alle stationspiano's in Nederland te bespelen.

Theater Maastricht neemt muzikale Roll's Royce in gebruik

Met een concert van het Philharmonie Zuidnederland neemt het Theater aan het Vrijthof vrijdagavond de nieuwe Steinway D-vleugel in gebruik.

Pianotalent Rangel Silaev alles kwijt na auto-inbraak

De jonge concertpianist Rangel Silaev uit Venray is zwaar gedupeerd na een auto-inbraak.

Piano in Viecuri Venlo moet bezoek aangenaam maken

In het VieCuri-ziekenuis in Venlo staat vanaf zondag een piano in de ontvangsthal.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten