Overslaan en naar de inhoud gaan

Philippe Gilbert wint Wealerronde in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 22:33

De Belgische wielervedette Philippe Gilbert heeft in Maastricht de RSM Wealerronde, het criterium dat jarenlang bekend stond als de Ridderronde, gewonnen.

De viervoudig winnaar van de Amstel Gold Race, voormalig wereldkampioen en dit jaar nog winnaar van Parijs-Roubaix werd op het laatste moment toegevoegd aan het rennersveld toen een sponsor zijn beurs trok. Ook Bauke Mollema werd een dag voor de race nog snel toegevoegd. Hij werd derde, na Mike Teunissen.

Bij de vrouwen ging de overwinning in het Maastrichtse criterium naar Jip van den Bos van de Limburgse Boels-Dolmans-ploeg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen