Philippe Gilbert wint Wealerronde in Maastricht

De Belgische wielervedette Philippe Gilbert heeft in Maastricht de RSM Wealerronde, het criterium dat jarenlang bekend stond als de Ridderronde, gewonnen.

Mike Teunissen knap zevende in Parijs-Roubaix

Wielrenner Mike Teunissen is knap zevende geworden in Parijs-Roubaix.

Quick-Step met meerdere klasbakken naar Amstel Gold Race

Quick-Step Floors verschijnt zondag met meerdere troeven aan de start van de Amstel Gold Race. Philippe Gilbert, Julien Alaphilippe en Niki Terpstra staan namens de formatie op de startlijst.

Hammer Series: ook helemaal nieuw voor de renners zelf

Het concept van de 'Hammer Series' is ook voor de deelnemende profwielrenners compleet nieuw. Bij deze driedaagse wielerronde, die vrijdag start in Sittard-Geleen, draait alles om korte etappes.

Gilbert loopt scheurtje op in nier tijdens Amstel Gold Race

Philippe Gilbert stapt niet op de fiets voor de komende twee klassiekers in de Ardennen.

Philippe Gilbert: het was een zware dag

De laatste kilometers moest hij alles geven, met succes. Philippe Gilbert wint de Amstel Gold Race na een loodzware dag, zo zegt hij direct na zijn overwinning.

Gilbert wil Amstel Gold Race voor vierde keer winnen

Quick-Step begint zondag met Philippe Gilbert als kopman aan de Amstel Gold Race.

Gilbert aan de start in Amstel Gold Race

Philippe Gilbert doet zondag mee aan de Amstel Gold Race. De drievoudig winnaar uit België heeft toestemming gekregen van de medische staf van zijn ploeg BMC.

Geblesseerde Gilbert verkent parcours Amstel Gold Race

Philippe Gilbert heeft woensdag het parcours van de Amstel Gold Race verkend. Volgens koersdirecteur Leo van Vliet test de drievoudig winnaar of hij zondag kan starten.

Gilbert onzeker voor Amstel Gold Race na handgemeen

Philippe Gilbert is zaterdag geopereerd aan een gebroken vinger. Zijn ploeg BMC laat weten dat hij de Brabantse Pijl laat schieten. Over de Amstel Gold Race wordt later beslist.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten