Overslaan en naar de inhoud gaan

Philip Cocu 'poort' Jorrit Hendrix op training PSV

Geplaatst opmaandag 30 november 2015 - 16:31

Een pijnlijk moment op de training van PSV voor Panningnaar Jorrit Hendrix. De middenvelder werd door trainer Philip Cocu voor schut gezet.

De oefenmeester heeft zijn schoenen weliswaar een aantal jaren aan de wilgen hangen, toch is de oud-international zijn balgevoel nooit kwijtgeraakt.

In een rondootje met zijn spelers dolt de coach Hendrix met een fraai uitgevoerde panna.

Klik hier voor de beelden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Cocu: 'Hendrix moet zich professioneel opstellen'
Jorrit Hendrix scoort voor het eerst voor PSV
Mysterieuze blessure kwelt Jorrit Hendrix
Jorrit Hendrix bezorgt PSV nieuw eredivisie-record
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen