Thijs H. Brunssummerheide

Advocaat: 'Nabestaanden blij met eis tegen Thijs H.'

Nabestaanden van de drie gedode slachtoffers van Thijs H. zijn blij met de straf van 24 jaar cel en tbs met dwangverpleging die justitie dinsdag tegen de Brunssumer heeft geëist.

Liquidatiepoging Jan S. Ohé en Laak (maart 2016)
Politiemol Peter mag onschuld bewijzen: 'Jaren op gewacht'

Hij heeft er jaren op moeten wachten, maar politiemol Peter K. (54) uit Spaubeek komt voor de rechter. De inmiddels ontslagen diender staat te trappelen om zijn onschuld te bewijzen.

Thijs H.
Thijs H. werd maandenlang afgeluisterd in gevangenis

De Brunssumse moordverdachte Thijs H. (28) is maandenlang afgeluisterd in de gevangenis. Zijn telefoongesprekken vanuit de inrichting werden getapt door justitie.

Bloemenactie Phil Boonen Igor Stel
Spontane actie: 10.000 bloemen voor ouderen en zorgpersoneel

Een spontane actie van advocaat Phil Boonen en Kasteel Limbricht-exploitant Igor Stel is uitgegroeid tot een gigantische bloemenservice. De twee regelden liefst 10.000 bosjes bloemen en deelden die uit in zorgcentra.

Villa Hagelslag Elsloo
Kinderopvangmedewerker onterecht beschuldigd van misbruik

Een medewerker van buitenschoolse opvang Villa Hagelslag in Elsloo is onterecht beschuldigd van zedenmisbruik. Dat concludeert de zedenpolitie na onderzoek.

Thijs H.
Nieuw onderzoek naar 'ernstig psychotische' Thijs H.

De Brunssumse moordverdachte Thijs H. (28) wordt over een maand opnieuw verhoord. Deskundigen van het Pieter Baan Centrum achten hem volledig ontoerekeningsvatbaar, maar justitie neemt die conclusie niet zomaar aan.

Thijs h. in rechtbank
Mogelijk geen cel: Thijs H. volledig ontoerekeningsvatbaar

Drievoudig moordenaar Thijs H. (28) wordt volledig ontoerekeningsvatbaar geacht door deskundigen van het Pieter Baan Centrum. Zij adviseren de rechter om een tbs-maatregel met dwangverpleging op te leggen.

Peuter (3) ernstig mishandeld in Landgraaf

In een huis in Landgraaf is begin dit jaar een peuter ernstig mishandeld. Het kind van drie zou daarbij zwaar lichamelijk letsel hebben opgelopen.

Voorwaarden Bandidos-verdachten 'moeilijk te checken'

De voorwaarden die zijn gesteld aan de vrijlating van de twaalf leden van de Limburgse tak van motorclub Bandidos zijn streng en moeilijk te controleren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten