Overslaan en naar de inhoud gaan

Phil Bee uit Margraten wint The Voice Senior

Geplaatst opvrijdag 8 oktober 2021 - 22:36

Philippe Bastiaans, beter bekend als Phil Bee, uit Margraten heeft vrijdagavond de finale van The Voice Senior gewonnen.

De 62-jarige blues- en soulzanger ging uit zijn dak toen zijn naam genoemd werd. Datzelfde gold ook voor coach Frans Bauer.

Op één knie gaan voor vriendin
Het hoge woord was eruit, de trofee was al uitgereikt, maar de winnaar was nog niet klaar. Hij greep naar de microfoon, bedankte zijn familie en midden op het podium ging de zanger op één knie. Bee vroeg zijn vriendin Jacqueline ten huwelijk. Het antwoord luidde dan ook 'ja'.

Finalenummers
De zanger begon de finale met het nummer Oh! Darling van The Beatles. Met het liedje When A Man Loves A Woman van Percy Sledge blies hij iedereen omver. Bee kreeg dan ook de meeste stemmen van het publiek en mag zich de winnaar van The Voice Senior noemen.

Al jaren actief in de muziek
Bee is overigens geen onbekende in de muziekwereld. Hij schrijft eigen nummers en heeft in meerdere bands gezeten. Ook heeft hij door Europa en Amerika getoerd. Sinds 2014 heeft hij zijn eigen band. Voor de rest heeft Bee ook in de finale gestaan van het SBS6-programma We Want More, waarna hij zijn eigen theatershow zou beginnen, maar corona gooide roet in het eten.

Lees ook: Phil Bee leert André Hazes jr. de blues

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen