Overslaan en naar de inhoud gaan

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona

Geplaatst opwoensdag 16 november 2016 - 8:14

Christian Petermann kan geen ondertekend contract laten zien dat de komst van Maradona naar Brunssum bevestigt.

De Heerlenaar heeft wel een document met de titel 'Optreedcontract Pfaff & Maradona met Heksenberg'. Maar parafen en handtekeningen ontbreken.

Hiltonhotel
In een toelichtende mail van Petermann aan De Limburger staat dat het contract had moeten worden getekend in het Hiltonhotel in Antwerpen, op de dag dat de Argentijnse ster zou aankomen. Zoals bekend heeft Maradona echter nooit het vliegtuig genomen naar België.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Jean-Marie Pfaff
Kelly Pfaff, de dochter van voormalig keeper Jean-Marie Pfaff, ontkent dat er een contract bestaat waarin haar vader als intermediair fungeert voor een optreden van de voetballer bij de club Heksenberg in Brunssum.

Niet ondertekend
​Ze benadrukt dat zij zich alleen zakelijk heeft bemoeid met het gastheerschap van haar vader bij de voetbalwedstrijd in Antwerpen die Maradona had moeten spelen en met de aanwezigheid van haar pa in Brunssum. "Ik vertegenwoordig alleen mijn pa. Wij organiseren zelf niets met Maradona."

Volgens Kelly Pfaff lag er wél een contract klaar voor een optreden van haar vader bij Heksenberg. "Maar dat is niet ondertekend door Christian, terwijl dat wel de bedoeling was."

Lees ook: 'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen